VERZENDING

Verzenden binnen Nederland is gratis voor alle bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder de €75 betaal je €4,95 verzendkosten. Verzenden naar België en Duitsland is gratis vanaf €100. Voor bestellingen onder de €100 betaal je €6,95 verzendkosten. Verzenden naar Italië is gratis vanaf €750. Voor bestellingen onder de €750 betaal je €15 verzendkosten. Mocht je vanuit een ander, niet genoemd land, willen bestellen neem dan contact met ons op. 

Het team van New Vulto probeert bestellingen, mits voor 15.00 uur betaald, dezelfde dag nog te verzenden. De dagen waarop pakketten verzonden worden zijn dinsdag t/m zaterdag.  De pakketten van zaterdag worden maandag pas door de pakket dienst in behandeling genomen. 

De pakketten worden door ons opgehaald door de fietskoeriers van Tour de Ville. Binnen Tilburg & Goirle bezorgen zij ook de pakketten. In andere steden worden de pakketten door de fietskoeriers van Cycloon geleverd (voorheen Fietskoeriers). Waar deze niet werkzaam zijn worden de pakketten geleverd door DHL. 

Wil je de bestelling in de winkel van Tilburg of Oisterwijk ophalen, dan is dit mogelijk door deze optie aan te geven bij verzending; 
” Afhalen in de winkel Tilburg ”  –   ” Afhalen in de winkel Oisterwijk ”
Je ontvangt een e-mail als je bestelling klaar staat om opgehaald te worden. 

ACCOUNT
Verlanglijstje
Verlanglijstje
Login
Account aanmaken

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoord resetten

Wachtwoord kwijt? Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt daarna een link voor een nieuw wachtwoord per e-mail

TOP
Arrow

WINKELMAND 0