VERZENDING

Verzenden binnen Nederland is gratis voor alle bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder de €75 betaal je €5,95 verzendkosten. Verzenden naar België en Duitsland is gratis vanaf €150. Voor bestellingen onder de €150 betaal je €7,95 verzendkosten. Verzenden naar Italië is gratis vanaf €750. Voor bestellingen onder de €750 betaal je €15 verzendkosten. Mocht je vanuit een ander, niet genoemd land, willen bestellen neem dan contact met ons op. 

Het team van New Vulto probeert bestellingen, mits voor 15.00 uur betaald, dezelfde dag nog te verzenden. Dit is alleen mogelijk als alle bestelde artikelen in filiaal Tilburg aanwezig zijn.

De dagen waarop pakketten verzonden worden zijn dinsdag t/m zaterdag. De pakketten van zaterdag worden maandag pas door de pakket dienst in behandeling genomen. 

De pakketten worden door ons opgehaald door de fietskoeriers van Tour de Ville. Binnen Tilburg & Goirle bezorgen zij ook de pakketten. In andere steden worden de pakketten door de fietskoeriers van Cycloon geleverd (voorheen Fietskoeriers). Waar deze niet werkzaam zijn worden de pakketten geleverd door DHL. 

Wil je de bestelling in de winkel van Tilburg of Oisterwijk ophalen, dan is dit mogelijk door deze optie aan te geven bij verzending; 
” Afhalen in de winkel Tilburg ”  –   ” Afhalen in de winkel Oisterwijk ”
Je ontvangt een e-mail als je bestelling klaar staat om opgehaald te worden. 

TOP

WINKELMAND 0