RETOUREN

Artikelen kunnen (mits onbeschadigd, ongedragen en met alle labels eraan), binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, geretourneerd worden. 

Meld voor het retourneren de artikelen aan voor retour:

  • Stuur een e-mail naar: [email protected].
  • Vermeld hierbij  het ordernummer, artikelen en maten die retour komen.

De producten mogen gebruikt worden zoals je dit in een winkel zou doen. De goederen dienen in dezelfde staat terug gestuurd te worden als je ze ontvangen hebt, inclusief alle labels eraan). Alle retour gezonden producten worden nauwkeurig gecontroleerd.

Je kunt het pakket terugsturen naar het volgende adres:

New Vulto
Jac. Oppenheimstraat 9
5042NM Tilburg

Vraag bij het verzenden altijd om het verzendbewijs met Track&Trace code en bewaar deze zorgvuldig.

Retourneren in de winkel:

Het is mogelijk om een online bestelling te retourneren in de winkel, deze retour wordt op dezelfde wijze behandeld als een webshop bestelling. Je ontvangt een bewijs van afgifte. Het bedrag wordt terugbetaald op dezelfde wijze als de betaling voldaan is. 
Bij een ruiling kan de retour verrekend worden met aankopen die in de winkel gedaan worden. Mocht er dan nog een bedrag openstaan, wordt dit op dezelfde wijze teruggestort als de betaling voldaan is. 

ACCOUNT
Verlanglijstje
Verlanglijstje
Inloggen
Account aanmaken

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoord resetten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

TOP

WINKELMAND 0