Artikelen kunnen (mits onbeschadigd, ongedragen en met alle labels eraan), binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, geretourneerd worden. 

Meld voor het retourneren de artikelen aan voor retour:
- Ga naar www.newvulto.nl .
- log hier in met je account en kies voor de optie bestelgeschiedenis en details.
- Kies je order en klik aan het einde van de regel op details.
- Kies hier het artikel dat je wil retourneren, plaats een vinkje voor het artikel, en beschrijf de reden van retour (optioneel).

Mocht je geen account aangemaakt hebben bij het plaatsen van je bestelling, meld dan de artikelen die je retour wil sturen aan per mail;
- Stuur een e-mail naar: webshop@newvulto.nl .
- Vermeld hierbij  het ordernummer, artikelen en maten die retour komen.

De producten mogen gebruikt worden zoals je dit in een winkel zou doen. De goederen dienen in dezelfde staat terug gestuurd te worden als je ze ontvangen hebt, inclusief alle labels eraan). Alle retour gezonden producten worden nauwkeurig gecontroleerd.

Je kunt het pakket terugsturen naar het volgende adres:

New Vulto
Jac. Oppenheimstraat 9
5042NM Tilburg

Vraag bij het verzenden altijd om het verzendbewijs met Track&Trace code en bewaar deze zorgvuldig.

Retourneren in de winkel:

Het is mogelijk om een online bestelling te retourneren in de winkel, deze retour wordt op dezelfde wijze behandeld als een webshop bestelling. Je ontvangt een bewijs van afgifte. Het bedrag wordt terugbetaald op dezelfde wijze als de betaling voldaan is. 
Bij een ruiling kan de retour verrekend worden met aankopen die in de winkel gedaan worden. Mocht er dan nog een bedrag openstaan, wordt dit op dezelfde wijze teruggestort als de betaling voldaan is. 

OUTLET

Categorie

Merk

Maat

Kleur

Artikel is toegevoegd aan je wishlist

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Deze gebruiken wij om je een betere ervaring te kunnen bieden.