Claesen’s

Claesen’s

Het begon allemaal twintig jaar geleden. In Amsterdam, gewoon aan de keukentafel. Drie vrienden werden geïnspireerd om een nieuw ondergoedmerk op te zetten. Het merk moest creatief, onconventioneel en anders dan al het andere zijn.

Het Claesen’s assortiment is sinds 1993 uitgebreid van ondergoed naar Funwear, nachtkleding, badmode en accessoires voor  het hele gezin. Claesen’s is bekend geworden vanwege haar super basics in prachtige katoen/lycra. Deze ‘evergreens’ zijn never out of stock en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Vier keer per jaar lanceren wij een seizoenscollectie, die kleurrijk is en altijd weer de typische Claesen’s uitstraling heeft. Vrolijke rompers en funwear voor baby’s maar ook voor de boys en girls is er een uitgebreide ondergoedcollectie. Deze bestaat uit verschillende broekjes, leuke tops en zelfs voor de meiden is er een bijpassende BH. Funwear heeft jurkjes, gekke broeken, stoere sweatshirts en hoody’s en natuurlijk in de winter een uitgebreide pyjamacollectie.

Claesen’s is een oer Nederlands en nuchter merk waar het draait om een goede prijs kwaliteit verhouding. Claesen’s heeft de funfactor en is er voor het hele gezin!

 

logo