BAMBAM

Bij New Vulto kun je terecht voor de leukste (kraam)cadeautjes van onderanderen BAMBAM. Dit prachtige  merk is een echte binnenkomer of het een kersverse moeder is of niet. Met een tijdloos BAMBAM cadeau zit je altijd goed!

Over BAMBAM

BAMBAM biedt de mooiste gifts voor baby’s van 0 tot 1 jaar. Het merk BAMBAM staat al twintig jaar lang voor eigentijdse trends met een klassieke knipoog. BAMBAM is vertrouwd en vernieuwend tegelijk; van hoogwaardige kwaliteit en tegelijkertijd verrassend betaalbaar. Het merk BAMBAM is niet voor niets herkenbaar aan het kroontje. Mode en stijl vormen de grondgedachte voor het concept. Er wordt gedacht vanuit de behoefte van ouders met een persoonlijke, eigentijdse lifestyle.

In het BAMBAM concept staan basic chic, comfort, luxe en verwennerij centraal. Dat is terug te zien in de Bambam producten. Klassiekers zijn de transparante fopspeen en bijtring. Deze zijn vervaardigd met de gedachte dat een baby zo mooi is om naar te kijken, dat het zonde zou zijn die schoonheid achter ondoorzichtig plastic te verstoppen. De Doptone luistertoeter is al lang niet meer uit de collectie weg te denken; menig aanstaande vader heeft met dit eenvoudige en elegant gevormde instrument het oor te luisteren gelegd bij zijn ongeboren kind. Daarnaast is een echte must-have het BAMBAM mutsje, dat past als het vlies om een bloemknop in de vroege lente. Deze klassieker heeft een twist gekregen in de vorm van oneliners als Bad hairday of Before you ask I am a Girl.

http://www.bambam.nl