Airforce

Airforce

De kindercollectie van Armforce is te koop bij New Vulto in Tilburg. In het winterseizoen bestaat de collectie die bij New Vulto te koop is uit winterjassen en een kleding collectie. In het zomerseizoen bestaat de collectie uit zomer- en tussenjassen, badgoed en kleding.

Over Airforce

Airforce is gespecialiseerd in hoogwaardige winterjassen. Wij verkopen en produceren alweer bijna twintig jaar jassen van een hoge kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij hebben maar liefst 300 verkooppunten door heel Nederland. Tot die verkooppunten behoren grote, toonaangevende kledingwinkels en warenhuizen. Bij het ontwerp van de jassen is er rekening gehouden met de Nederlandse weersomstandigheden. Met een oversized winterjacket of een parka van Airforce trotseer je deze ruwe weersomstandigheden zonder problemen. Onze winterjassen zijn heel makkelijk te herkennen aan hun stijlvolle, moderne design en hun comfortabele fit. Maar misschien nog wel belangrijker is dat de materialen in onze jassen van fantastische kwaliteit zijn.

De geschiedenis van Airforce

In 1999 zijn wij gestart met de productie winterjassen voor kinderen en volwassenen. Vanaf dag één hebben wij ernaar gestreefd om hoogwaardige kleding tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding te verkopen, zodat onze klanten zeker weten dat ze bij ons een winterjas of een parka van zo hoog mogelijke kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs kunnen kopen. Onze basic modellen hebben een design dat tijdloos en heel modern is en ze zijn gemaakt van zeer rijke stoffen. Zo weet jij zeker dat een waterafstotende winterjas van Airforce zelfs op de meest gure, regenachtige winterdagen geen kou en water doorlaat. En terwijl je comfortabel de kou trotseert, zie je er ook nog eens heel verzorgd uit.

Voor zo’n topkwaliteit winterjas hoef je al jaren lang niet meer per se naar een van onze multi-brandstores in Zandvoort of Amsterdam te komen. In 2010 besloten wij onze focus te verleggen naar onze volwassenenlijn om mee te groeien met de klanten die ooit met onze jeugdcollecties begonnen zijn. Wie voor Airforce kiest, doet dat immers niet voor slechts één jas. Bovendien hebben wij veel aandacht aan onze webshop besteed, zodat wij iedere bezoeker kunnen garanderen dat iedere bestelling goed verwerkt wordt en iedere betaling op een veilige, betrouwbare manier verloopt.